`t Bussums GeheugenHuis

Omschrijving

‘t Bussums GeheugenHuis bevindt zich in wijkcentrum Uit-Wijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10 in Bussum.

’t Bussums GeheugenHuis is iedere maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend geopend van 10:00 - 13:00 uur.
Voor de lunch wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 2,50 per keer.

Versa Welzijn werkt voor ’t Bussums Geheugenhuis samen met andere organisaties en professionals zoals huisartsen, casemanagers dementie, geriatrisch verpleegkundigen en met Alzheimer Nederland regio Gooi & omstreken

't Bussums Geheugenhuis is een ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen/dementie die nog zelfstandig wonen. Bijeenkomen, samenzijn, gezelligheid en positieve energie vormen de basis voor de ochtend en de activiteiten die we doen. Ook kunt u er informatie en advies krijgen. Met de deelnemers, vrijwilligers en stagiaires komen we bij elkaar in de sfeervolle ruimte van het wijkcentrum. Mensen die er graag even uit willen, anderen ontmoeten, zijn ook van harte welkom!

Hoe werkt het?

We beginnen de ochtend met gezellig koffiedrinken en iets lekkers. Daarna volgt een activiteit in de vorm van een spel/creatieve bezigheid, met elkaar of in kleinere groepjes. Er is ruimte om mee te denken en actief te zijn voor een ieder binnen zijn/haar eigen mogelijkheden. We sluiten de ochtend af met een lekkere lunch. Kosten inclusief lunch € 2,50. Zowel mensen met- als zonder WMO indicatie zijn welkom.

Voor aanmelding en kennismaking kunt u contact opnemen met de coördinator Anita Kruys. Eerste even kijken? Dat kan ook! Laat het dan van te voren even weten als u wilt komen.

Als u niet op eigen gelegenheid kunt komen, dan kunt u gebruik maken van ANWB Automaatje Gooise Meren, tel.: 035 694 74 55 (ma t/m vr 10.00-12.00 uur). Hiervoor geldt een vaste ritprijs van € 4,50 (heen en terug).

Informatie en/of aanmelden:

Anita Kruys, Coördinator ‘t Bussums GeheugenHuis, 06 30 05 47 37, akruys@versawelzijn.nl

 

Inschrijven

Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Details

Van Di 1 Augustus 2023
Tot Wo 31 Juli 2024
Frequentie Elke week
Dag 4x per week
Tijd 10:00 - 13:00
Prijs € 2,50
Locatie Bussum, Wijkcentrum Uit-Wijk -
Type activiteit Mantelzorg ondersteuning