Gespreksgroep Omgaan met Rouw

Omschrijving

Het verlies van een dierbare kan soms enorm zo ingrijpend zijn dat mensen geconfronteerd worden met sterke gevoelens van rouw. Het verlies is groter dan je op dat moment dragen kan. Er is dan het gevoel van verlies van zin. Voor het ontvangen van een stukje extra ondersteuning organiseert Versa Welzijn in samenwerking met Stichting Questio een gespreksgroep. In deze gespreksgroep is er aandacht voor jouw verhaal. Er is ruimte voor het delen van jouw verhaal met anderen lotgenoten. Aandacht voor levensvragen waar jij mee geconfronteerd wordt staat centraal.

De gespreksgroep wordt begeleid door Cindy Kooijman, geestelijk verzorger bij de Stichting Questio, Carlos Tilburg en Caroline Kempkes, sociale werkers van Versa Welzijn. Uiteraard zijn de gesprekken van vertrouwelijk van aard.

De gespreksgroep wordt aangeboden in een cyclus van vier gesprekken die om de week plaatsvinden op maandagochtend.

Dit zal zijn op maandag 10 juni, 24 juni, 8 juli en 22 juli van 13:45 - 15:30 uur.

Informatie en/of aanmelden:

Aangezien de groep kleinschalig georganiseerd wordt is het aantal inschrijvingen beperkt. U kunt zich aanmelden tot 3 juni.
Voor inschrijving kunt u contact opnemen met Carlos Tilburg op 0682868948, e-mail: ctilburg@versawelzijn.nl
Voor inhoudelijke vragen kunt u zich wenden tot Cindy Kooijman, telefonisch bereikbaar op 06 39 49 06 81 of per e-mail: c.kooijman@stichtingquestio.nl

Inschrijven

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.
Online inschrijven is niet meer mogelijk.

Details

Van Ma 10 Juni 2024
Tot Ma 22 Juli 2024
Frequentie Elke twee weken
Dag Maandag
Tijd 13:45 - 15:30
Prijs € 0,00
Locatie Bussum, Wijkcentrum Uit-Wijk -
Type activiteit Educatief en creatief